Sociala medier

Sociala medier

Vi hjälper dig med Sociala medier

 

Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn och Snapchat. Listan kan göras enormt mycket längre. 4 av 5 svenskar använder sociala medier. Facebook är fortfarande vanligast med 74% användning i Sverige.

Sociala medier gör det både roligare och lättare att följa med vad som händer hos nära och kära. Men även många av dina favoritradioprogram och nyhetskanaler är idag representerade på Sociala medier. Det gör att du får en inblick bakom kulisserna och ser personerna som pratar, eller kanske det konstiga föremålet radiopratarna försöker lista ut vad det ska användas till?

I tjänsten “Sociala medier” hjälper vi dig att skapa konto. Vi hjälper till med nödvändiga och rekommenderade inställningar. Med vår handledning visar vi hur du kommer igång, hitta vänner och tidigare klasskompisar som du inte träffat på evigheter. Att använda sociala medier är stort i hela världen, så var inte förvånad om någon bor på andra sidan jorden. Vi visar även hur du själv gör inlägg och kanske dela den där magiska solnedgång med dina vänner.

Självklart kan du följa DataRut, både via facebook och instagram.

395:- med RUT*
(790:- utan RUT-avdrag)
* Beräknad tid 45-60 min, därefter 299:-/timme. Resetillägg tillkommer med endast 50:- inom 5 mil från Östersund samt Krokom. (Övriga Jämtland, kontakta för pris)

 

Kontakta oss, på det sätt som passar dig!

Ring, skicka SMS eller epost. Eller fyll i formuläret nedan.
Du är välkommen att kontakta oss på det sätt du föredrar.