Hittar du inte ditt svar?

Skicka ett meddelande här nedanför.

Vad kostar det?

Alla våra IT-tjänster som utförs hemma hos dig har RUT-avdrag. Om du önskar hjälp på löpande timme kostar det endast 550:- per timme. (Seniorer får rabatt). Företagare har egen prislista.

Önskar du istället fast pris, hittar du alla priser under kategorin “Tjänster“.

Vad händer om jag inte är nöjd?

Vi lovar att du blir 100% nöjd. Vi är så säkra att vi ger dig pengarna tillbaka hela 60 dagar efter köpet, om du mot förmodan inte blir det. Självklart åtgärdar vi problemet om du hellre vill det.

Vi kallar det Helt Nöjd Garanti

Hur bokar jag?

Boka på det sätt du tycker är enklast. Använd gärna vårt kontaktformulär. Du kan även ringa, skicka epost eller sms. Du hittar allt under “Kontakt

Hur stor är resekostnaden?

Alla våra IT-tjänster som utförs hemma hos dig har RUT-avdrag. Vi vill hålla så lågt pris som möjligt, därför kostar det endast 100:- i utkörningsavgift om du bor inom 5 mil från Östersund/Krokom.

Vi kan hålla dessa låga priser tack vare att vi försöker boka flera kunder på din ort samma dag.

Bor du i övriga Jämtland så debiterar vi 18,50kr/mil om du har bokat minst 2 timmar IT-hjälp. Under vissa dagar bjuder vi på milkostnaden till hela Jämtland. Läs mer på prislistan.

Hjälper ni endast i Jämtland?

I dagsläget har vi endast möjlighet att hjälpa kunder i Jämtland. Har du exempelvis stuga, eller hyr boende i Jämtland, kan du få hjälp med din utrustning under din vistelse. Som vanligt med RUT-avdrag. Under sidan orter kan du se var många av våra kunder bor.

När kan ni komma?

Vi försöker hitta en tid som passar dig. Oftast kan vi hjälpa dig samma vecka.

Hur funkar RUT-avdrag?

Du behöver inte administrera RUT-avdrag till skatteverket. Vi gör allt åt dig.

Enkelt förklarat debiteras du halva kostnaden. Resterande del administrerar vi mot skatteverket. Du kommer att se denna del på deklarationen.

Om du mot förmodan redan nyttjat maxbeloppet, (50 000 kr för dig över 65 år, 25 000 kr för övriga) så fakturerar vi denna del motsvarande 50% av totala kostnaden i efterhand. Du har 30 dagar på dig att betala fakturan.

Mer information om RUT hittar du på sidan RUT-avdrag.

Hur betalar jag?

Du väljer betalningssätt.

Kortbetalning Vi tar alla de vanligaste korten.
Swish är enkelt att använda. Har du inte Swish, så hjälper vi dig att komma igång.
Faktura Du har 30 dagar på dig att betala fakturan. Faktureringsavgift på 25 kr tillkommer.

Tyvärr kan vi inte ta emot kontanter då Skatteverket inte tillåter det i samband med RUT-avdrag. Det beror på att betalningar måste gå att kontrollera i efterhand.

Skicka din fråga till oss.

Vi återkommer inom 24 timmar!