Om Oss

Om Oss

Vi hjälper dig med Dator, Mobil och TV

 

DataRut ger Prisgaranti och Helt Nöjd Garanti i hela 60 Dagar efter utförd tjänst.

Hos oss får du trygg installation och handledning inom IT, mobil och TV i hela Jämtland. Vår målsättning är att skapa nöjda kunder genom stressfri och lugn support. IT-hjälp på dina villkor!

Vi prioriterar i första hand hjälp till pensionärer och andra som befinner sig i digitalt utanförskap. Men även företag och teknikintresserade är viktiga kunder hos oss.

Varför bildades DataRut?

Studier visar att 1,1 miljoner svenskar lever i digitalt utanförskap. 579 000 av dessa är över 76 år.

Det kan inte vara meningen att de som byggt upp vårt land och var med i både telefonens och televisionens begynnelse helt plötsligt inte ska vara med när samhället digitaliseras alltmer.

”Jag har ingen som hjälper mig”
Företaget DataRut bildades för att ge alla möjlighet att uppleva den fantastiska världen av teknik. Tekniken är inte skapad endast för ungdomar, den ska finnas tillgänglig för alla!

År 2016 infördes RUT-avdrag på IT-tjänster, vilket gör det möjligt för oss att ge trygg data och IT-hjälp till riktigt bra priser.

Vilka är DataRut

DataRut grundades av Simon Bylund med över 25 års IT-erfarenhet. De senaste 15 åren inom hemelektronikbranschen varav 13 år i ledande befattningar. De senaste 5 åren som varuhuschef på Elgiganten.

För oss är det viktigt att du får hjälp på dina villkor. Därför använder vi oss av datorer både från Mac och PC samt surfplattor och telefoner med både iOS-Apple och Android.

DataRut grundades 2018 med målet att ge Jämtlands bästa datorhjälp.